Εστιατόρια και φαγητό Αμοργός

Το φαγητό στην Αμοργό έχει τη δική του ιστορία και παράδοση που διατηρείται στο πέρασμα των χρόνων, ενώ δεν λείπουν και οι μοντέρνες πινελιές που δίνουν έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τόνο στις γευστικές και γαστριμαργικές προτάσεις των εστιατορίων!

Restaurants in Amorgos

Τα τυριά Αμοργού από μόνα τους, αποτελούν το καλύτερο «συνοδευτικό», αλλά και τη πρώτη ύλη για τα εστιατόρια που τα χρησιμοποιούν καθημερινά στα κυρίως πιάτα που θα κατακλύσουν με τις μυρωδιές και τα αρώματά τους, το τραπέζι σας!

Με ιδιαίτερη αγάπη, μεράκι αλλά και σεβασμό στην Αμοργιανή γη και τους τοπικούς παραγωγούς, τα εστιατόρια στηρίζουν την Αμοργιανή παράδοση και τα προϊόντα του τόπου μας!

Δείτε εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και πιτσαρίες στην Αμοργό.

Εστιατόρια ΑμοργόςΚαφέ-Εστιατόριο-Bistro ΑμοργόςΧώρα Αμοργός

Καθ’ οδόν

Το Καθ’οδόν βρίσκεται στη Χώρα της Αμοργού στο πλατεάκι, δίπλα στο ταχυδρομείο. Είναι ένας χώρος πολυπρόσωπος. Ξεκινάμε νωρίς την ημέρα μας με καφέδες, πρωινά και κλασική μουσική. Λίγο...

Εστιατόρια ΑμοργόςΧώρα Αμοργός

Εστιατόριο Καστάνης

Το εστιατόριο «Καστάνης» στη Χώρα της Αμοργού βρίσκεται στο κεντρικό πλατύστενο του χωριού! Οι αγνές και ντόπιες Αμοργιανές σπεσιαλιτέ πρωταγωνιστούν στο μενού του εστιατορίου που με άπλετο...